Ana Sayfa Haber Teknoloji Twitter Hesabı Nasıl Silinir?

Twitter Hesabı Nasıl Silinir?

12
0

Twitter Hesap Silme

Twitter hesap kontrolünden sıkıldınız vb. hesap silme için birçok sebebiniz olabilir. Belki kullanmıyorsunuz. Belki bir hashtag’e daha tahammülünüz yok. Belki de çok aptalca bir şey söylediniz ve internet dünyasının yarısı size kızgın (Tamam, bu biraz abartılı oldu). Sebebiniz ne olursa olsun birkaç tıklamayla twitter hesabınızı ortadan kaldırabilirsiniz.

Başlangıç olarak Twitter.com adresine girip hesabınıza giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra ayarlar menüsünü bulun (dişli çark şeklindeki simge) ve tıklayın. Daha sonra menüden ayarları seçin ve açılan sayfada en altta yazan Hesabımı devre dışı bırak yazısına tıkayın. Twitter size hesap silme konusunda emin olup olmadığınızı soracaktır. Eğer istiyorsanız, devre dışı bırak butonuna tıklayın ve Twitter’a elveda deyin.

Peki bu işlemle ne gerçekleştirmiş olduk? Twitter siteden profilinizi, tweetlerinizi kaldıracak ve eğer biri profilinizi görüntülemeye çalışırsa hesabınızın olmadığını söyleyen bir mesaj alacak. Şirket, hesabınızı devre dışı bıraktıktan sonraki birkaç gün için bazı içeriklerin görülebileceği konusunda uyarıyor. Ayrıca, gönderdiğiniz tweetler ve diğer içerikler arama motorlarında hala ortaya çıkabilir. Başka bir deyişle, internetten hiçbir şeyi tamamen silemezsiniz.

Eğer hesabınızı sildiğiniz için pişman olursanız, fikrinizi değiştirmek için 30 gününüz var. 30 gün boyunca, twitter, hesabınızı ve kullanıcı bilgilerinizi muhafaza edecek ve hesabınızı etkinleştirmek için yapmanız gereken tek şey Twitter.com adresine girip kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapmak olacak.

FİKRİNİZİ BİZİMLE PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!